Rökelse - en stund av meditation eller mys!

ÖrtMix

Med KANI´s rökelser kan Du få både roligt och många magiska upplevelser. KANI´s rökelser tillverkas tillsammans med Naturens, Stjärnornas och Planeternas rörelse. Varje rökelserecept är omsorgsfullt framtagen med sin egen unika Planet och Stjärnkonstellation. Varje rökelse är dessutom kopplad till en myt eller legend och dess mystik, kraft och magi. Endast av naturliga råvaror såsom örter, bark, balsams, hartser och eteriska oljor. Alla rökelserna är tillverkade i Sverige, och vi blandade för hand enligt gamla traditioner. Allt för att ge dom den kraft och energi vi önskar.
Näcken - en spännande doft av lime, myrra och fläder.

Nyckelord: lust, magi, devor, element, skönhet och ceremoni. "Jag väcker naturens magi till liv"

Näcken finner du i vattendrag, bäckar och forsar. Man kan aldrig riktigt veta hur Näcken ser ut. Vanligast är dock att han visar sig som en man som sitter i bäcken och spelar fiol. Han är ung och vacker med långt skimrande hår. Näcken spelar den vackraste musik som man kan tänka sig. Det gäller att vara försiktig, så att hans musik inte lockar dig ner i vattnets djup. Men Näcken kan även komma med gåvor. Om du är godhjärtad, så kan han lära dig att uttrycka ditt hjärta och ta del av naturens förtrollning och magi.

Vikt: ca 50 gram Pris:95 kr
Atlantis - en fyllig doft av skog, enbär och ljuvlig syrax.

Nyckelord: flöde, skapande, drömmar, visioner och inspiration. "Jag skapar uppkoppling och flöde"

Den mytomspunna försvunna kontinenten Atlantis har varit inspiration för många. Inte minst för arkeologer, forskare, författare och konstnärer. Idag förknippas Atlantis ofta med högteknologi. Men för många var även Atlantis en otroligt vacker plats med underbar natur, vackra vattenfall och fantastisk grönska. Människor och djur som vistas sida vid sida. Delfiner och kristaller är starkt sammankopplade med Atlantis. Kunskapen om färger, toner och vibrationer sägs även ha funnits där. Låt det undersköna Atlantis bjuda dig på en härlig stund i det förlorade landet.

Vikt: ca 50 gram Pris: 95 kr
Oraklet i Delphi -
En lyxig doft av frankincese (olibanum) & copal.

Nyckelord: medialitet, effektivitet, drömmar, kraft och visioner. "Jag ser och hör sanningen bakom slöjan"

Oraklet i Delfi var den antika världens mest berömda orakel. Delfi betraktades under den tidsperioden som världens navel och den heligaste platsen i Grekland. Oraklet i Delfi svarade på frågor om allt mellan himmel och jord. Människor vallfärdade till Oraklet från världens alla hörn för att söka hennes råd. Även kända och mäktiga människor som Alexander den store och den romerske kejsaren Nero besökte Oraklet. Kalla på Oraklet i Delfi när du vill kommunicera med hastighet och klarsyn. Energin löper snabbt och det gäller att vara vaken för att inte missa hennes budskap.

Vikt: ca 50 gram Pris: 95 kr
Kungens Kammare - en kunglig blandning med doft av av vit sandelträ.

Nyckeord: framgång, pengar, ceremoni, energi, ledarskap och ambition. "Jag aktiverar min högsta potential”

Kanske den mest kända "konungens kammare" är den i Egypten vid pyramiderna. Men det finns även andra platser runt om i världen som byggts till kungars ära. Vad många av dem har gemensamt är att de verkar även ha använts till andra syften, som initieringar av präster och prästinnor, samt astronomiska observationer. Pyramider och gravkammare kopplar samman himmel och jord, det fysiska och det spirituella. Kliv in i Kungens kammare och upptäck äventyret av att aktivera din högsta potential.

Vikt: ca 50 gram Pris: 95 kr

Koner

Fina koner som ger en renare lukt då konerna innehåller enbart rökelsemassa och ingen träpinne. Måste ställas på ett eldfast underlag som till exempel rökelsefatet i täljsten.
Sandelträ - Mycket populär träig, kryddig och mjuk rökelsedoft. För andlig och psykisk medvetenhet, healing och sexualitet. Antal: 14 koner Pris: 25 kr
Ambra - Befrämjar god hälsa, inger mod och skapar glädje. Antal: 14 koner Pris: 25 kr
TeaRose - Ljuvlig doft av gammaldags rosenbuskar. Antal: 14 koner Pris: 25 kr
Jasmin - Rökelsekoner att bränna för en ljuv doft av jasmin. Psykiska egenskaper: Renar auran och ger skydd. För kreativitet, kärlek och passion. Antal: 14 koner Pris: 25 kr
Frangipani - För psykiskt välmående. Antal: 14 koner Pris: 25 kr

Pinnar

Praktiska pinnar med rökelse som ger en behaglig och hemtrevlig doft. Sättes med fördel i rökelsehållare som effektivt samlar upp askan från den brända pinnen.
Tibetansk Best quality rökelse - Handgjord rökelse av väldoftande naturliga örter. Giftfri, används för rening och som luftuppfräschning. Rökelse utan "pinne i mitten". Rökelsen fästs i en speciell rökelsehållare för tibetansk rökelse eller smulas sönder och blandas i olja för massage. Antal: 24 pinnar Pris: 29 kr
Nag Champa Original - Världens mest sålda rökelse. Helt underbar doft baserad på magnoliablommor! Antal: 15 pinnar Pris: 20 kr
Nag Champa Grön - En variant av Nag Champa original. Denna är gjord av gröna magnoliablommor. Antal: 15 pinnar Pris: 24 kr
Satya Vishwa Shanti - Ny populär rökelse från samma tillverkare som världens mest sålda rökelse Nag Champa. Masalabaserad tempelrökelse. Vikt: 8 gram Pris: 15 kr
Sandelträ - Indra Sandal - har en otroligt sensuell och afrodisiatisk doft. Varm, mjuk och mycket behaglig. Antal: 16 pinnar Pris: 20 kr
Sandeltra - Rökelse för dig som vill njuta länge av doften av varm mjuk sandelträ. Longstick, ca 40 cm långa pinnar! Varje pinna har en brinntid på ca 2,5 timme! Antal: 4 pinnar Pris: 45 kr /SLUTSÅLD!!

Hartser

Harts är ett väldoftande kådlikt ämne som man bränner i en eldfast skål på en glödande koltablett. Ställ skålen på ett eldfast underlag (den blir MYCKET varm). Håll koltabletten med en tång eller liknande och tänd på den. Blås försiktigt på tabletten och när den börjar bli vit lägger du den i skålen. Låt den ligga där tills den blivit helvit (rör den INTE - den är mycket het) och strö sedan på några korn av din valda harts. Njut sedan av den fantastiska rökelsedoften som sprider sig! Fyll på efterhand om du vill ha mer väldoft!
Myrra - används för healing, fred, beskydd och inre harmoni, för ömsint kärlek och försoning, för inre frid och fred med andra, för miljöfrågor, för mammor och barn, för djur samt för ökade psykiska krafter. Myrra är en allround-harts som kan tillsättas i alla egna blandningar. Vikt: 50 gram Pris: 49 kr

Rökelse-kärl & hållare

Svanen - ett vackert och praktiskt rökelsekärl i mässing. Locket är avtagbart och kan användas för att förkorta kolets brinntid.

Höjd: 12 cm Pris: 175 kr
Skida - av ädelträ. Till rökelsepinnar. Variationer i mönstret förekommer.

Längd: 19 cm Pris: 29 kr
Låda - vacker och mycket praktisk rökelsehållare i mörkt ädelträ med hållare för 1-2 rökelsepinnar och/eller 1-2 rökelsekoner. Lådan har öppningsbart lock med vackra snidade detaljer. I bottnen finns ett annat öppningsbart fack där du kan förvara dina otända rökelsepinnar. Höjd: 6 cm Längd: 31 cm Pris: 89 kr /SLUTSÅLD!!!
Hållare - i ädelträ. För tibetansk rökelse, samt för 4 pinnar. Höjd: 6 cm Längd: 31 cm Pris: 89 kr

Tillbehör

Kol - för bränning av Kani rökelser, hartser & torkade örter, kryddor mm. Ett rökelsekol av absolut högsta kvalitet, från England.

Antal/Vikt: 10 st Pris: 25 kr
Rökelsesked - i ren koppar. För Kani rökelser, harts & torkade örter, kryddor mm. Skeden är ett praktiskt hjälpmedel, för att lägga till och ta bort, plus att den även gör det roligare och förhöjer ceremoni-känslan!

Antal/Vikt: Pris: 27 kr
Rökelsetång - i ren koppar. För Kani rökelser, harts & torkade örter, kryddor mm. Med rökelsetång blir det roligare, enklare och säkrare att tända ett kol.

Antal/Vikt: Pris: 54 kr